Pegasti badelj za razstrupljanje telesa

pegasti badelj
PEGASTI BADELJ ZA RAZSTRUPLJANJE JETER! KLINI SLIKCO IN POGLEJ SUPER CENO!

Pegasti badelj za učinkovito razstrupljanje jeter! Vsi si želimo lepo in zdravo telo, a kljub temu vanj trpamo vse mogoče strupe, ki sčasoma naše telo zakisajo in nam povzročijo veliko težav. Toksini v zakisanem telesu ovirajo absorpcijo proteinov in mineralov, kar slabi zmogljivost telesa pri tvorbi encimov in hormonov.

Zaradi gnitja hrane v črevesju je prizadeta črevesna flora, pojavljajo se glivična obolenja in vse to oslabi presnovo. Resen znak zakisanega telesa je tudi debelost, saj telo tvori nove maščobne celice, kamor odlaga odvečne kisline, da bi pred njimi zaščitil vitalne organe.

Odvečno maščobno tkivo je odgovor telesa na visoko zakisanost, zato morate resno razmisliti kako boste razstrupili svoje telo. Telo očiščeno toksinov in vseh mogočih strupov je sposobno samo vzdrževati svojo idealno težo. (1)

Zaradi tega moramo organizem občasno razstrupiti. Za čiščenje telesa, poznamo mnogo metod. Med zelišči je najbolj učinkovit pegasti badelj, lahko se razstrupimo tudi z glino, z uživanjem presne hrane in še z mnogimi drugimi metodami.

                                                     Pegasti badelj

paket za razstrupljanje
NE SPREGLEJ SUPER PAKETA ZA RAZSTRUPLJANJE! KLIKNI SLIKO!

Pegasti badelj, Silybum marianum, sodi med košarice in zraste zelo visoko, tudi do 150 cm. Ima pokončno steblo in zeleno, belo lisaste, podolgovate liste, ki imajo po robovih rumene bodice. Cvetovi so kroglaste, škrlatno rdeče glavice. Pegasti badelj cveti od junija do septembra. Po Pravilniku o razvrstitvi zdravilnih rastlin je uvrščen v kategorijo H.

Pegasti badelj priporočajo za zdravljenje toksičnih okvar jeter in kot dodatno sredstvo pri kroničnih vnetjih in cirozi jeter.  Silimarin ima zaščitni učinek pred številnimi vplivi, ki škodujejo jetrom. Krepi celično steno in tako preprečuje vstop strupov v celico. Poleg tega silimarin tudi spodbuja obnavljanje jetrnih celic. 

Pegasti badelj poznamo tudi pod imenom Marijin osat. To ime izvira iz legende, kjer je devica Marija iskala miren kraj, da bi podojila otroka. Osat je to opazil in z listi zaščitil Marijo in otroka. Pri tem je nekaj kapljic mleka padlo na liste pegastega badlja, zato ima še danes na listih bele črte in lise. Začetnik za zdravljenje jeter, ki je prvi uporabil pegasti badelj, je bil zdravnik Johan Gottfried Rademacher.

Pegasti badelj za zdrava jetra in razstrupljanje

Pegasti badelj je najbolj znan po zdravilni učinkovini sylimarin, ki se nahaja v plodu rastline in ščiti jetra pred toksini iz okolja. Jetra so edini organ, ki imajo to sposobnost, da se lahko sama obnavljajo in s pegastim badljem jih lahko učinkovito razstrupimo. Pegasti badelj ima ogromno zdravilnih lastnosti in redno uživanje bo vaše telo ščitilo pred vnetji, iz telesa boste izločili strupe, vaše črevesje bo spet normalno delovalo, imunski sitem pa bo ponovno okrepljen!

Dnevna priporočena doza ekstrakta pegastega badlja je 25 kapljic trikrat na dan razredčen v vodi.

razstrupljanje jeter
EKSTRAKT PEGASTEGA BADLJA! SUPER CENA! KLINI SLIKCO!

Prehransko dopolnilo pegastega badlja 

Pegasti badelj pomaga pri zdravljenju in preprečevanju nastajanja žolčnih kamnov, tako da izboljša pretok žolča, s holesterolom nasičenega prebavnega soka, ki potuje od jeter skozi žolčnik v črevo, kjer sodeluje pri prebavljanju maščob. S tem se črevesje očisti in telo  ne tvori novi maščobnih celic, saj se vse odvečne kisline odstranijo iz telesa. Ker telo ne tvori novih maščobnih celic, počasi tudi izgubljamo odvečne kilograme.

Zato je pri vsaki shujševalni dieti nujno potrebno da se prej razstrupite in telesu omogočite da odplavlja toksine, ki so se v vašem telesu nabirali dolga leta. Z rednim razstrupljanjem se telo samo zdravi, naravno hujša in se pomlajuje. Več o varnem razstrupljanju preberite v članku o prehranskih dopolnilih za razstrupljanje. Uživanje pegastega badlja  je varno in enostavno, med razstrupljanjem boste izgubili odvečne kilograme in si povrnili zdravje.

Ko vam bo uspelo shujšati na želeno težo, pa nikar ne pozabite na zdravo življenje! Še naprej pazite kaj  boste vnašali v svoje telo!

Razstrupljanje in zdravo prehranjevanje naj postane vaš način življenja!