Pegasti badelj za razstrupljanje telesa

Pegasti badelj za razstrupljanje telesa

pegasti badelj
PEGASTI BADELJ

Pegasti badelj za učinkovito razstrupljanje! Vsi si želimo lepo in zdravo telo, a kljub temu vanj trpamo vse mogoče strupe, ki sčasoma naše telo zakisajo in nam povzročijo veliko težav. Toksini v zakisanem telesu ovirajo absorpcijo proteinov in mineralov, kar slabi zmogljivost telesa pri tvorbi encimov in hormonov.

Zaradi tega moramo organizem občasno razstrupiti. Za čiščenje telesa, poznamo mnogo metod. Med zelišči je najbolj učinkovit pegasti badelj, lahko se razstrupimo tudi z glino, z uživanjem presne hrane in še z mnogimi drugimi metodami.

Pegasti badelj

paket za razstrupljanje
NE SPREGLEJ SUPER PAKETA ZA RAZSTRUPLJANJE! KLIKNI SLIKO!

 

Zaradi gnitja hrane v črevesju je prizadeta črevesna flora, pojavljajo se glivična obolenja in vse to oslabi presnovo. Resen znak zakisanega telesa je tudi debelost, saj telo tvori nove maščobne celice, kamor odlaga odvečne kisline, da bi pred njimi zaščitil vitalne organe.

Odvečno maščobno tkivo je odgovor telesa na visoko zakisanost, zato morate resno razmisliti kako boste razstrupili svoje telo. Telo očiščeno toksinov in vseh mogočih strupov je sposobno samo vzdrževati svojo idealno težo. (1)

Pegasti badelj za zdrava jetra in razstrupljanje

Pegasti badelj je najbolj znan po zdravilni učinkovini sylimarin, ki se nahaja v plodu rastline in ščiti jetra pred toksini iz okolja. Jetra so edini organ, ki imajo to sposobnost, da se lahko sama obnavljajo in s pegastim badljem jih lahko učinkovito razstrupimo.

Pegasti badelj ima ogromno zdravilnih lastnosti in redno uživanje bo vaše telo ščitilo pred vnetji, iz telesa boste izločili strupe, vaše črevesje bo spet normalno delovalo, imunski sitem pa bo ponovno okrepljen!

Dnevna priporočena doza ekstrakta pegastega badlja je 25 kapljic trikrat na dan razredčen v vodi.

Prehranska dopolnila za pomoč pri hujšanju – Razstrupite telo in shujšajte

Pegasti badelj pomaga pri zdravljenju in preprečevanju nastajanja žolčnih kamnov, tako da izboljša pretok žolča, s holesterolom nasičenega prebavnega soka, ki potuje od jeter skozi žolčnik v črevo, kjer sodeluje pri prebavljanju maščob. S tem se črevesje očisti in telo  ne tvori novi maščobnih celic, saj se vse odvečne kisline odstranijo iz telesa. Ker telo ne tvori novih maščobnih celic, počasi tudi izgubljamo odvečne kilograme.

Zato je pri vsaki shujševalni dieti nujno potrebno da se prej razstrupite in telesu omogočite da odplavlja toksine, ki so se v vašem telesu nabirali dolga leta. Z rednim razstrupljanjem se telo samo zdravi, naravno hujša in se pomlajuje. Več o varnem razstrupljanju preberite v članku o prehranskih dopolnilih za razstrupljanje. Uživanje pegastega badlja  je varno in enostavno, med razstrupljanjem boste izgubili odvečne kilograme in si povrnili zdravje.

Ko vam bo uspelo shujšati na želeno težo, pa nikar ne pozabite na zdravo življenje! Še naprej pazite kaj  boste vnašali v svoje telo!

Razstrupljanje in zdravo prehranjevanje naj postane vaš način življenja!

 

Author Image
Karmen