Kako izbrati poročno darilo?

posted in: Naravna kozmetika | 0
poročna darila
POROKA JE POMEMBEN DOGODEK V NAŠEM ŽIVLJENJU! POGLEJ VEČ!

Poroka je poleg rojstva otroka, prav gotovo najlepši in najpomembnejši dan v življenju para. Ko dobimo vabilo na poroko, smo vedo malce ganjeni, mogoče se spomnimo svoje poroke ali poroke svojih otrok ali prijateljev. Naslednja misel pride nepovabljena, saj že razmišljamo, kaj bomo oblekli…..bo potrebno shujšati kakšen kilogram? Nato pa pride na vrsto zelo pomembna odločitev, poročna darila!

Poročna darila

Če smo se že poročili, potem se seveda spomnimo, kakšna darila smo dobili. Seveda je vsako darilo dragoceno, a mogoče smo dobili nekaj resnično nepotrebnih in neprimernih daril. Da se izognemo napakam pri izbiri darila, se prej pozanimajmo, kaj si par želi za darilo, kaj potrebujeta in če sta mogoče pripravila seznam želja. Šele nato se po svojih zmožnostih odločimo za nakup darila. Če nimamo nobene pametne ideje za darilo, lahko še vedno podarimo denar in kakšno dekorativno malenkost.

Poročna darila sicer res naredijo poroko nepozabno, a še pred obdarovanjem, je v prvi vrsti pomembna odlična in nepozabna organizacija poroke ter poročna dekoracija. Na sliki: naprsni šopek, sestavni del vsake, čudovito izpeljane in organizirane poroke. Pomemben prispevek k trajnemu spominu na poroko.

Najlepša, dragocena in ekstravagantna poročna darila

darilo za poroko

Ideje za poročno darilo se nam lahko porodijo mimogrede, a včasih pa nikakor ne vemo, kaj podariti. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj idej za darila, za katera boste odšteli nekaj več denarja, ter nekaj daril, ki niso veliko vredna.

Darila, za katera ne boste veliko plačali, so namenjena bolj za dekoracijo, kadar paru podarite denar. Lahko so simbolična darila, šaljiva ali pa imajo kakšen poseben pomen, ki ga poznate samo vi in par, ki se poroča.

Lahko podarite šaljive skodelice za kavo,  ročno poslikane keramične lonce, slike, kozarce in še mnogo, mnogo več.

Najboljša izvirna darila za poroko – prestižni jedilni servis

Če imate dovolj denarja in želite podarite resnično prestižno in dragocena poročna darila, potem naj vam damo namig! Podarite jedilni servis iz porcelana, ali prelepo dekorativno vazo,  ki bo v okras in veselje v vsakem domu.

Kaj pa darilca za svate?

Vsak par si želi, da bi imel sanjsko poroko. V večini primerov to tudi je, posebej če se oba uspeta vsaj malo sprostiti. V zadnjih časih je v navadi, da tudi gostje na poroki, dobijo manjše darilce za spomin.

Tukaj imate na izbiro mnogo idej. Primerna je posušena sivka, ki jo nasujete v dekorativen mošnjiček iz blaga.

Sivko lahko uporabimo za odišavljanje doma, ali pa jo damo v omaro proti moljem. Darila za svate so lahko tudi razni srčki, kamenčki, svečke ali eterična olja za odišavljanje prostorov, ali masažo.

Z malo domišljije, lahko naredite domačo marmelado, ki jo podarite v ročno poslikanih steklenih lončkih, ali pa naredite svojo domačo naravno kozmetiko, ki jo daste v lepe lončke in na njih navežete mašnjice ali biserčke. (b)

Namig: v kolikor ste v fazi razmišljanja o poroki in imate več odprtih vprašanj kot že odgovorov, bodisi z načrtovanjem poroke, dekoracijo na poroki, pripravo poročne mize, iskanjem ansambla za poroko ali karkoli drugega, je ena izmed možnosti, namesto, da se vseh poročnih opravil lotite sami, preprosto ta, da organizacijo poroke prepustite izkušeni poročni agenciji.

Poročno agencijo, ki v Sloveniji sodi v sam vrh, najbolj prepoznavnih agencij, na povezavi, smo prepričani, da zagotovo že poznate.