Predstavljamo vam najlepša, modna in udobna nosečniška oblačila!

posted in: Zdravilni nasveti | 0
nosečniška oblačila
PRIČAKAJTE ROJSTVO OTROKA V MODNIH NOSEČNIŠKIH OBLAČILIH! POGLEJ!

Nosečniška oblačila: Nosečnost je v življenju vsake ženske nekaj najlepšega, čarobnega in nepozabnega. Prinaša velike spremembe, tako telesne, kot čustvene. Že prve mesece nosečnosti, se prične žensko telo spreminjati.

Dojke se povečajo, počutijo se napihnjene in pogosto se že kmalu zredijo za kakšen kilogram. V prvih mesecih se mnoge bodoče mamice še počutijo udobno v svojih vsakdanjih oblačilih, a kmalu napoči čas, da si kupijo nosečniška oblačila. 

Nosečniška oblačila

Oblačila za nosečnice so v zadnjih letih postala prav tako modna, kot vsa ostala ženska garderoba. Mlade mamice si lahko omislijo barvito, modno in predvsem udobno garderobo.

Klasične nosečniške obleke, so izpodrinile moderne nosečniške majice, nosečniške hlače, nepogrešljive pajkice, oblačila za dojenje, nosečniške kopalke, perilo in še mnogi drugi dodatki.

Nosečniška oblačila za poroko

Nosečniške obleke za poroko sodijo med kategorijo nosečniških oblek za katera je največ zanimanja, ne samo zaradi hitro spreminjajočih se trendov na področju primernih oblačil za nosečnice, ki se jim bliža poroka, temevč tudi zaradi praktičnosti in udobja, ki ga mora za tako pomembno slavje, kot je poroka, nosečniška obleka tudi nuditi.

Pri iskanju primerne in ustrezne obleke za poroko, za nosečnice, se v prvi vrsti seveda gleda na udobje (glede na seozno in letni čas, v katerem je organizirana poroka), hkrati pa tudi na sodobne trende in estetiko, saj je nevesta nosečnica osrednja, skupaj z ženinom, osrednja “figura” poroke, nosečniška poročna obleka pa se mora zato skladati tako s poročnim ambientom, dekorjem, poročnim šopkom in vsem kar sodi k poroki.

Vrhunska priprava, organizacija ter dekoracija poročnega cvetja in šopkov – www.sanjski-sopek.si

Nemalokrat je motiv za izbiro in iskanje primernih nosečniških oblačil za poroko, tudi v tem, da neveste iščejo primerne nosečniške obleke za slikanje, posebne večerne obleke za nosečnice, nosečniške elegantne obleke pa potrebuje nevesta tudi pred poročnimi slavji.

Še posebej v povezavi z ustreznimi poročnimi oblekami za nosečnice, gre izpostaviti tudi dejstvo, da se neveste zelo rade slikajo za poroko tudi s svojimi dojenčki, zato so raznorazni venci za nosečnice in dojenčke, pravtako sestavni del poročnega slavja.

Kar se tiče poročnega slavja ter skladne organiziranosti vsehz elementov nepozabne poroke (poročnega cvetja, šopkov, organizacije slavja, dekoracije poročnih in slavnostnih prostorov, ipd…) priporočamo ogled spletne strani Sanjski-Šopek.si, ki v slovenskem prostoru že vrsto let velja za pionirja na področju dekoriranja poročnega slavja, v ospredju pa je njihova specializiranost na izdelavo vrhunskih poročnih šopkov.

Najlepša in najbolj udobna nosečniška oblačila po našem izboru

obleke za nosečnice

Vsaka nosečnica, mora imeti v svoji garderobi nekaj kosov oblačil, ki jih bo nosila vsak dan, ter nekaj posebnih kosov. Na voljo so elegantne obleke za nosečnice, saj ni razloga, da se zdrava nosečnica ne bi mogla udeležiti svečanih prireditev.

Med posebne kose spadajo tudi nosečniške obleke za poroko, saj se mnoge bodoče mamice, v času nosečnosti tudi poročijo. Ta nosečniška oblačila so bolj izjema kot pravilo, za vsakodnevno udobje, pa potrebuje seveda še mnoga druga oblačila.

Najlepše obleke za nosečnice

Čeprav vse več nosečnic raje nosi nosečniške hlače, kot pa obleke, smo vseeno izbrali nekaj najbolj zanimiv kosov. V spletni trgovinici Bambini, lahko izbirate med pestro ponudbo nosečniških oblek, tunik, kril in majic. Nosečnice najraje izbirajo obleke, ki so narejene iz zračnih in elastičnih materialov.

Obleke, ki vsebujejo elastin, lahko spremljajo nosečnico skozi celo nosečnost. Izredno priljubljene so tudi obleke za dojenje in majice za dojenje.

Obleka ali majica za dojenje je narejena tako, da lahko mamica kasneje, ko otroka že doji, z eno roko prosto dostopa do dojke, medtem, ko z drugo roko drži otroka.

Obleko za dojenje lahko nosi celo nosečnost, v času dojenja in še kasneje, toliko časa, kolikor se njeno telo spreminja.

Vsa oblačila za dojenčke, od hlačnih nogavic, legic za dekleta, bodyjev, hlač za fante, majic za punčke, trenirk za fantke in punčke, fantovskih in punčkastih pižam, jakn, kombinezonov, kap in drugih vrst pokrival, jeans, hlačk, plenic, slinčkov, rutic, spalnih vreč, jopic, kratkih hlač, tunik, kopalk, kombinezonov z uv zaščito in drugo, najdete tudi na povezavi oblačila za dojenčke Bambini.si.

Mnogim mamicam po porodu ostane nekaj odvečnih kilogramov, ki pa v obdobju dojenja in skrbi za otroka, kmalu skopnijo. Prav tako lahko na naraven način odpravijo celulit, ki je prav tako pogost spremljevalec nosečnosti.

Hlače za nosečnice in nepogrešljive pajkice

pajkice za nosečnice

Če je bilo pred dvajsetimi leti čudno videti nosečnico v hlačah, je v današnjem času to čisto normalno. Ženske v pričakovanju, se vse bolj odločajo za nosečniške hlače, še raje pa za udobne pajkice, oziroma legice.

V trgovinici Bambini, ponujajo pestro izbiro nosečniških oblačil danskega proizvajalca Bestseller, blagovne znamke mama licious. V njihovi ponudbi, najdete tudi legice v različnih krojih, dolžinah in barvah.

Nosečniške  pajkice so narejene iz prijaznih materialov in seveda vsebujejo tudi elastin. Za resnično moden videz, lahko izberete legice, ki imajo videz usnja ali jeansa.

hlače za nosečnice

Nosečniške pajkice ali legice, so primerne za vsak dan, tako za počitek, delo na vrtu ali za sprehod. Bodoče mamice se izredno navežejo nanje in jih nosijo tudi kasneje, po porodu.

A kljub vsemu udobju, je dobro imeti v garderobi tudi kakšne elegantne nosečniške hlače, ali hlače iz jeansa. Kavbojke so nepogrešljiv kos oblačila! Kombinirate jih lahko z nosečniško majico, tuniko ali barvitimi pleteninami.