Vsako telo je lepo! Vsak človek je lep! Takšne nas je naredila narava, mi sami telo podvržemo škodljivim vplivom z nezdravim načinom življenja. Nepravilna prehrana, premalo gibanja, kajenje, alkohol, stres in še in še. Z takšnim načinom življenja se naše telo začne spreminjati, ponavadi se začnejo nabirati odvečni kilogrami. Okrog trebuha se začne nabirati maščoba, zredimo se v noge, roke, v obraz postanemo kot polna luna, žalostno se ogledujemo v ogledalu, z mislijo na čas, ko je naše telo bilo čvrsto in predvsem zdravo. Ja, zdravo! Debelost je uvrščena v kategorijo bolezen, vsak posameznik, ki ima prekomerno telesno težo, se lahko obravnava kot bolnik. Kaj vas najbolj moti na vašem telesu? Ženske ponavadi trebuh, boki in noge. V poletnem času  so noge bolj izpostavljene, zato mogoče razmišljate, kako shujšati v noge?

Seveda ne bo šlo hujšati samo v en del telesa, zato se boste verjetno lotili kakšne diete ali vadbe. Vendar pozor! Preden se lotite kakšne drastične diete ali telovadbe, se dobro informirajte, sploh če nameravate hujšati v noge. Noge so naš zelo pomemben in občutljiv organ, zato le previdno z njimi.

ALI BOSTE POLETI V MINI KRILU?

Dobro vprašanje! Sicer se sliši kot vprašanje za nežnejši spol, a seveda so pri hujšanju v noge dobrodošli tudi moški, seveda ne v mini krilu! Kako shujšati v noge, kakšno pot izbrati, da bo zdrava in varna?

Najprej topel nasvet: Čimprej spremenite način življenja!

Odrecite se maščobam, predelanim sladkorjem, beli moki in čimbolj omejite uporabo soli. Žal za vaše vprašanje, kako shujšati v noge, ni čudežne diete, treba bo delati!

V noge se žal brez telovadbe pač ne da shujšati. Ko boste v svojo prehrano uvedli več zelenjave in sadja, posegli po čudežnem jagodičevju, takrat bo vaše telo pripravljeno, da začne z vadbo.

KATERO VADBO IZBRATI ZA USPEŠNO HUJŠANJE V NOGE?

kako shujšati v noge

Kako shujšati v noge? PLEŠITE! KLIKNI SLIKO! vir: anamajastyle.si

Izbiro imate resnično ogromno!

Preden se zaženete v kakšen strašen program, kjer vam bodo obljubljali vitke noge v desetih dneh, se malo zazrite vase in trezno razmislite, kakšen šport vam je pri srcu, kaj bi resnično radi počeli?

Če vam hujšanje s športom ne bo všeč, ste že na začetku obsojeni na neuspeh.

Plavanje je za hujšanje dobra izbira, saj pri plavanje dela celo telo in če mogoče zaradi kakšne poškodbe ne morete teči ali kolesariti, plavate skoraj gotovo lahko.

Kako shujšati v noge

Kako shujšati v noge? Z plavanjem vam bo uspelo! KLIKNITE SLIKO! vir: smesno-slike-blogspot.si

Pri plavanje boste učinkovito shujšali v stegna, spremenila – seveda na bolje – se bo vaša celotna podoba.

Tek je prav gotovo pravilna izbira! Kako shujšati v noge?

Pri teku so noge najbolj pomembne, po določenem času postanejo močne in mišičaste, najboljši za izgubo maščobe na stegnih so dolgi, vztrajnostni teki.

Hoja naj bo rezervna izbira, če ne morete teči. Z vztrajnostjo in hitrim tempom, boste tudi z hojo kmalu imeli vitka in lepa stegna.

Ples je super! Plešite! Plešite z partnerjem, z otroci, ob svoji najljubši melodiji se zavrtite sami! Pri plesu lahko prav tako shujšate v noge, pa še zabavno je.

Športov za pomoč pri hujšanju je veliko, sami se morate odločiti kaj boste izbrali zase. Važno za vas je samo to, da vstanete s kavča, zavržete prigrizke ob televizorju, nehate posedati in začnete migati!

Ni toliko pomembno kako, važen je premik! Pogumno, poleti pa le smuknite v tisto sexi minico! Ženske, seveda!

kako shujšati v noge

Oblecite spet mini krilo! KLIKNI SLIKO! vir: lola.si

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *