Hrana za ozek pas in raven trebuh

hrana za ozek pas in raven trebuh
UREDITE PREBAVO Z IMUNOBIOTIKI! SUPER CENA!

V tem članku pišemo o tem, katera je najboljša hrana za ozek pas in raven trebuh Prihaja poletje in marsikdo med vami se nesrečno opazuje pred ogledalom, trebušček visi čez nove, lepo oprijete hlače, majčka, ki je bila v izložbi  super, se oprijema vaših rok ravno tam, kjer se ne bi smela. Žal se je čez zimo nabralo nekaj odvečnih kilogramov, telo je postalo leno in zaspano.

Potrebno je nekaj storiti! Nasvetov  vam verjetno ne manjka, saj vsakdo rad priskoči na pomoč s kakšno novo dieto, telovadbo ali vam ponuja čudežno tabletko, s katero boste čez noč izgubili vse grehe, ki ste jih nabirali mogoče že več let.

A sami dobro veste, da to ni tako enostavno. Dober nasvet, ki bi ga mogoče lahko upoštevali je sprememba prehranjevanja, hrana za ozek pas in raven trebuh vam bo pomagala pri izgubi maščobe okoli trebuha in vam pomagala, da bo vaš trebuh spet raven.

Hrana za ozek pas in raven trebuh – super TOP nasveti!

Če imate okoli pasu veliko maščobe, ste verjetno tudi napihnjeni. Na pomlad prebava rada zataji, zato je občutek napihnjenosti še toliko večji. Hrana za ozek pas in raven trebuh vam bo pomagala premagati odvečne kilograme in občutek napihnjenosti.

Na pomlad nam večkrat primanjkuje vitaminov in mineralov, zato vam kakšna drastična shujševalna dieta lahko naredi več škode kot koristi, zato telo nežno pripravite na spremembe. Na vašo prebavo bo zelo blažilno deloval peteršiljev sok, ki si ga lahko vedno pripravite svežega.

Hrana za ozek pas in raven trebuh – Peteršiljev sok

Eno steblo peteršilja na drobno narežite ali zmiksate in ga zmešate z sokom ene limone in skodelice vode. Sok pijte zjutraj na prazen želodec pet dni, nato naredite deset dni pavze. Peteršiljev sok bo vaše telo nahranil s prepotrebnimi vitamini in minerali, izboljšal prebavo in vam pomagal potrošiti odvečne kalorije. (1)

Ali veste, da so vsi dietni pregovori same resnice?

Pregovori so življenjske resnice in so nastajali skozi stoletja iz dobrih in slabih spoznanj. So droben del velike kulturne dediščine od najstarejših časov do danes. Pregovor je vedno potrdilo življenja, ker ga je življenje preizkusilo. Pregovori o dieti nam lahko služijo za vsakdanje nasvete pri ohranjevanju in krepitvi zdravja, hrana za ozek pas in raven trebuh je lahko v današnjem času še vedno takšna, kot je bila nekoč.

Za izgubo trebuščka si lahko omislite  mnogih  diet, a zakaj si ne bi izbrali diete, ki že stoletja pregovorno velja za uspešno in varno.

Čebulna dieta

Čebula ima že od davnih časov velik pomen. Ima mnogo zdravilnih lastnosti, pri hujšanju je še posebno dobrodošla:

  • čebulni sok zbuja tek in žene na vodo
  • krepi živce
  • pospešuje prebavo in odganja vetrove
  • zmanjša krče in mehča sluz v pljučih
  • krepi srce in spolno moč

Čebulo lahko uživamo surovo v solatah, lahko jo sesekljamo in jo pojemo s kruhom, ali pa jo sesekljano pomešamo z medom. Lahko pa jo  tudi stisnemo in čebulni sok vzamemo trikrat na dan po eno žličko. Če vas skrbi slab zadah zaradi čebule, si preberite tale članek!