Ali debelost ogroža vaše zdravje?

kako se znebiti debelosti
NASVETI ZA VARNO HUJŠANJE! POGLEJ!

Kako se znebiti debelosti? Sodobne predstave o idealni ženski vključujejo popolno postavo. Zato ženske vseh starosti posegajo po raznih dietah in so v večni dilemi kako se znebiti debelosti in shujšati.

Vse bolj so obremenjene s svojim videzom, pretiravajo z dietami, jedilniki za hujšanje ovirajo normalno družinsko življenje, nekatere posameznice gredo v skrajnosti, ki lahko privedejo do bulimije, anoreksije, depresije, nespečnosti in drugih psihičnih težav. 

Zahodna kultura poudarja vitkost in že bolezensko shiranost kot popolno postavo in vse več žensk, sploh mladih, peha v nesmiselne boje s svojim telesom.

Kako se znebiti debelosti na varen način?

Drage ženske, ali ste prepričane, kakšne obline si vaš moški želi pri vas? Preden se podate v dirko, kako se znebiti debelosti, bi to pri svojem dragem mogoče preverile? Za staroegipčane je bil lepotni ideal ženska z dolgimi udi in brez dlak, Kitajci so prvi spremenili žensko telo z pohabljanjem, povezovanje stopal v lotosov cvet so prepovedali šele leta 1911. Veliko vlogo pri oblikovanju postave so imele obleke. Od zgodovine do danes so ženske obleke zamenjale veliko slogov, vsi pa so bili namenjeni temu, da se poudari ženske obline in skrije pomanjkljivosti telesa.

Od srednjega veka in vse do 20. stoletja pa so bile čislane ženske z oblinami, na slikah umetnikov jih vidimo z polnim oprsjem, velikim trebuhom in zaobljenimi boki.

Skozi zgodovino se je idol ženske lepote ves čas spreminjal, večkrat so modno pot tlakovale želje moških, ženske so pač rade ugajale in tako je še danes. Zato si poglejmo nekaj trikov, kako se znebiti debelosti.

Kako se znebiti odvečnih kilogramov?

Drage dame, kot prvo, vse ste lepe! Majhne, velike, vitke in malo bolj okrogle…A seveda je v ženski naravi, da bi rade bile še lepše in vitkejše. A kaj si moški resnično želijo pri svoji sanjski ženski? Oglejte si naslednji video! A preden se lotite mučne naloge, kako se znebiti debelosti in odvreči vse odvečne kilograme, morate biti prepričane, da to delate zase.

Predvsem pa se med hujšanjem tudi razvajajte! Pripravite si dišečo kopel, vanjo kanite nekaj kapljic eteričnega olja. Privoščite si kakšno pregrešno drago naravno kozmetiko ali ličila! Pojdite k frizerju in pedikerju! Ne za fanta, moža, zaradi pametnega nasveta prijateljice ali mame. Hujšanja se lotite zato, da se boste vi počutile lepe in samozavestne.

Čudežnih diet in jedilnikov za hujšanje ni, same boste morale garati za lepo postavo. Veliko gibanja, uravnotežena prehrana in veliko tekočine, da ne dehidrirate.

Naredite si smernice za hujšanje, za večji pregled se držite kakšne diete, ki vam ne bo preveč zakomplicirala življenja, vse to pa pomeni, da si boste morale posledično vzeti več časa zase. Videle boste, da se vedno najde čas za jutranji ali večerni tek, za obisk fitnesa ali samo za sprehod.

Kako so hujšale naše babice?

Mislite da naše babice niso hujšale? Da jih niso mučila vprašanja, kako se znebiti debelosti? Seveda so ženske vedno hotele biti lepe in vitke, za svojo postavo so ravno tako lepo skrbele, kot današnja moderna dekleta, samo da so to storile s pomočjo naravnih pripravkov, domačega sadja in zelenjave, čajev in zelišč.

Vsekakor njihovih izkušenj ne smemo spregledati, saj se tudi v naša življenja vse bolj vračajo naravni izdelki za hujšanje.

Včasih so bili zelo čislani gozdni sadeži, ki so čudovit sopotnik pri topljenju kilogramov.

Borovnice, maline, robide, gozdne jagode in ostale dobrote iz naših gozdov vam bodo v veliko pomoč pri hujšanju in varovanju vaše prebave.