Iščete ideje za darila? Poiskali smo nekaj najboljših!

ideje za darila
IDEJE ZA DARILA – NAREDITE SAMI DOMA! POGLEJ NAJBOLJŠE IDEJE!

Obdarovati svoje najbližje, predvsem otroke in zakonca, prijatelje ali sodelavce, je prav gotovo dober občutek. A pogosto se znajdemo v težavah, ker ne vemo kakšno darilo izbrati. Ideje za darila se nam porodijo nenadoma, ali pa o njih dolgo in skrbno razmišljamo.

Običajno osebo, za katero iščemo darilo, dobro poznamo in vemo kaj ji je všeč. Če je to naš zelo dober prijatelj in ima smisel za humor, se lahko odločimo za smešna darila, ali pa poiščemo unikatna darila.

Izbira je velika, čeprav v trenutku, ko iščemo darilo, nimamo prave ideje. Za posebne praznike, kot je Božič ali celo Valentinovo, lahko darilo naredimo sami doma.

Najboljše ideje za darila

Vsi se strinjamo da so rože in čokolada, vedno dobra izbira za darilo. V spletni trgovini Zlata ptička, so zato pripravili posebne darilna pisma, ki vsebujejo čokolado. Čokoladno pismo, ki nosi sporočilo vse najboljše, vsebuje 100 gramov mlečne čokolade. Če kupujete darilo za nekoga, ki je občutljiv na gluten, potem je tale čokoladica prava izbira.

Mlečna čokolada v prelepi embalaži, vsebuje kakavovo maslo, mleko v prahu, sojin lecitin in naravno aromo vanilije. Pomembno je, da ne vsebuje glutena, zato jo lahko brez skrbi podarimo prijateljici za rojstni dan, ki se mora zaradi občutljivosti na gluten, ves čas odpovedovati raznim posladkom.

Telefonski ovitki – najbolj praktična ideja za darilo za fanta (in tudi punco)

Etui za telefon, glede na to, da ovitki ne stanejo ogromno denarja, hkrati pa ima danes telefon praktično že vsak, sodi med eno izmed najbolj praktičnih idej za obdarovanje. Še toliko bolj so telefonski ovitki popularni pri puncah in fantih, ker je povprečna doba menjave telefona med 2 in 4 leti, ob menjavi telefona pa najprej zamenjamo telefonski ovitek.

Telefonske ovitke lahko kot darilo podarite fantu ali punci za rojstni dan, za obletnico ali pa zgolj kot praktično darilo kot pozornost. Uporabite pa jih lahko kot idejo tudi za obdarovanje za Božič, Valentinovo ali Miklavža.

Če se boste odločali tudi sami za obdarovanje s pomočjo telefonskega ovitka, ne pozabite preverite katere znamke telefon ima obdarovanec, če pa niste prepričani, da kupujete pravi ovitek za telefon, pa izberite univerzalnega – takšnega, ki ga je moč uporabiti za vse znane svetovne znamke telefononv (Apple, Huawei, Samsung, Sony,…).

Zelo popularni telefonski ovitiki kot odlična ideja za darilo za fanta ali punco, pa so tudi ovitki za telefone, lastne blagovne znamke. Takšni ovitki so npr. Spigen telefonski ovitki.

Unikatno darilo za mamo

Kupovanje darila za mamo, je še posebej čustveno doživetje, saj si  za svojo najdražjo in najbolj pomembno osebo v našem življenju, seveda želimo samo vse najlepše. Naš predlog so rože in še enkrat rože.

Vsaka mama bo vesela rož, mogoče še najbolj tistih, mi jih bomo sami nabrali na travniku. Lahko pa smo tudi bolj izvirni in ji podarimo cvetlični keramični lonček, ki nosi prisrčno sporočilo: Mami, radi te imamo do lune in nazaj.

Le katera mama se ne bi raznežila ob takšnem darilu? 

V lonček lahko posadimo rožice, ki jih ima naša mama najraje, ali pa sami pripravimo dekoracijo, lahko tudi iz suhih rož, ali dodamo čokoladico  v obliki srčka. Za svojo mamo se bomo mogoče spomnili ročnih spretnosti, ki nas jih je učila, ko smo bili še majhni.

Za Božično darilo pa lahko za mamo pripravimo pleteno košaro v katero damo mamine priljubljene izdelke. Vse skupaj lepo zavijemo in na vrh zavežemo rdečo pentljo.

Darila za prijatelje, ki so vegani

Povabljeni smo na praznovanje k prijateljem, ki se prehranjujejo po načelu veganstva. Pri izbiri teh daril moramo biti previdni, saj se vegani običajno strogo držijo režima prehranjevanja. Pogosto ne uživajo alkohola, raznih prigrizkov in tudi ne uporabljajo izdelkov, ki so narejeni iz delov živali. Ideje za darila za vegane so kljub temu neštete, samo malo domišljije moramo uporabiti.

Veganom lahko podarimo košarico svežega sadja ali zelenjave, veseli bodo tudi kakšnega prehranskega dopolnila. Priporočamo ameriški slamnik v spreju, ki stimulira in aktivira imunski sistema. Sprej je popolnoma naraven, z dodatkom bio meda, vitamina E in C, ter obogaten z izvlečkom šipka in ingverja.

Sprej je preprost za uporabo, se hitro absorbira in je narejen iz 100% naravnih sestavin. Uporaba ameriškega slamnika v spreju, ne povzroča prebavnih motenj, saj je lahko prebavljiv. Ne vsebuje kemičnih dodatkov, vezi  ali polnil. Veganski dodatki ali veganska hrana  so prav gotovo čudovita ideja za darilo!

Ko izberemo darilo, ga moramo seveda tudi zaviti ali narediti kakšno posebno dekoracijo. Tudi pri tem lahko uporabimo našo domišljijo in darilo zavijemo na čisto poseben način. Dodamo lahko sveže ali suhe rože, trakove, mašne, smrekove vejice ali celo sadje ali jagodičevje. (1) (2)