Male skrivnosti hujšanja

Končno poletne oblekice! Ali veste, kako se bo spremenila vaša garderoba po hujšanju? 

Končno vam je uspelo izgubiti tiste kilogramčke, ki ste jih predolgo skrivale pod ohlapnimi oblekami in širokimi hlačami. Vaša postava je spet lepo oblikovana, okoli pasu ni več obročkov!  Verjetno ste z novo podobo pridobile tudi nekaj nove samozavesti.

poletne oblekice
Ali veste kako varno shujšati?

Poletne oblekice in male skrivnosti hujšanja

Z novo podobo ste se tudi odločile, da zamenjate garderobo in si mogoče omislite tudi novo garderobno omaro. Tam bodo vaše nove poletne oblekice lepo poravnane čakale na vas. A z izgubo kilogramov ne pride samo nova garderoba, ampak se boste soočile tudi z nekaj drugimi težavami. Poglejte si jih nekaj!

  • Če ste v kratkem času izgubile veliko kilogramov, bi moralo biti vaše počutje evforično, v svoji koži bi se morale počutiti enkratno, a vaše počutje ni takšno! Nasprotno, ste popolnoma na tleh in verjetno ste že ugotovile, da ste vse svoje težave v življenju pripisovale svoji debelosti! Sedaj pa ste lepe, suhe, a še vedno imate cel kup težav! Kaj pa sedaj? Če ste uredile svoje telo, lahko z nekaj volje uredite tudi svoje življenje!
  • Če ste shujšale hitro in naenkrat izgubile veliko kilogramov, se lahko zgodi, da vam bo ostala odvečna koža in celulit.  Tudi v  tem primeru poletne oblekice zopet odpadejo.O odpravi te težave se boste morale posvetovati s svojim zdravnikom, ki vas bo v skrajnem primeru napotil na kirurški poseg. Za nego kože si lahko pomagate tudi z naravno kozmetiko in eteričnimi olji.

Hujšanje prinaša v naše življenje več discipline

  • Ko ste se trudile s hujšanjem, ste verjetno veliko časa preživele v telovadnici, se izogibale bučnih zabav, ker niste pile alkohola in ste mogoče celo nehale kaditi. Mogoče ste postale zagrizene hribolazke in namesti na kavico raje greste z družino na izlet v hribe. S tem ste se verjetno odtujile ljudem, ki so bili prej stalnica v vašem življenju in nenadoma ugotovile, da z njimi nimate več veliko skupnega.
  • Z novo postavico si boste verjetno zaželele tudi novo garderobo in novo garderobno omaro.To vse skupaj zna biti večji strošek, a če boste svoje nove poletne oblekice skrbno izbrale in jih imele lep poravnane v  novi garderobni omari, kjer se ne  bodo mečkale in bo vse lepo pregledno – potem bo ta strošek več kot upravičen. (1)
  • Nenadoma vas ljudje opazijo! Tudi tisti, ki nikoli niso pokazali zanimanja za vas.Sedaj, ko imate novo podobo so nenadoma prijazni z vami in vas celo vabijo v svojo družbo. Pri tem se vsekakor vprašate koliko iskrenosti je v teh povabilih, saj ste še vedno ista oseba??