Kam v Kranju po ovitek za telefon?

posted in: Drugo | 0

Če ste lastnik telefona in želite zaščititi vašo dragoceno napravo, je ovitek za telefon ena najpomembnejših dodatkov, ki ga potrebujete. Kranj, eden večjih mest v Sloveniji, ponuja več možnosti, kje lahko poiščete in kupite ovitek za svoj telefon. Tu je nekaj priporočenih krajev, kamor se lahko odpravite v Kranju, da najdete popoln ovitek za vaš telefon.

Trgovine z dodatno opremo za telefone v centru Kranja

Trgovina  Mobi Miška

Trgovina Mobi Miška se nahaja v pritličju Stavbe Globusa v Kranju. Trgovina je specializirana za prodajo dodatne opreme za telefone, vključno z ovitki, polnilci in zaščitnimi stekli. Ta trgovina ponuja različne možnosti in izdelke, ki vam bodo pomagali zaščititi in izboljšati vaš telefon. Ovitki za telefone so na voljo za različne modele in znamke, zato lahko tu zagotovo najdete primerno zaščito za telefon.

Poleg ovitkov za telefon boste v trgovini Mobi Miška našli tudi polnilce za telefone, ki vam omogočajo enostavno in hitro polnjenje vaše naprave. Poleg tega so na voljo tudi zaščitna stekla, ki bodo zaščitila zaslon vašega telefona pred praskami, udarci in drugimi poškodbami. V trgovini Mobi Miška prodajajo dodatno opremo za telefone pod svojo blagovno znamko Chameleon in prav tako tam dobite tudi original naprave znamk kot so Apple, Samsung in druge.

V trgovini Mobi Miška vam pri izbiri dodatne opreme za telefon pomaga prijazno osebje, ki vam bo svetovalo glede različnih možnosti in vam pomagalo najti najboljšo rešitev za vaše potrebe. Poleg dodatne opreme za telefon, najdete v Mobi Miški tudi različno zabavno elektroniko, dodatke za dom, pametni dom, izobraževalne igrače, svetila in še več.

Center A1

Center A1 v Kranju se prav tako kot Mobi Miška nahaja v stavbi Globus Kranj. Je specializirana trgovina, ki je del A1 Slovenija, vodilnega ponudnika telekomunikacijskih storitev v državi. A1 trgovina v Kranju je namenjena ponujanju širokega spektra telekomunikacijskih izdelkov, storitev in dodatne opreme za telefone. V A1 trgovini v Globusu boste našli bogato izbiro mobilnih telefonov različnih blagovnih znamk, modelov in cenovnih razredov. Poleg prodaje telefonov ponujajo tudi dodatno opremo za telefon.

 

V trgovini vam bo strokovno osebje A1 trgovine v Kranju pomagalo pri izbiri pravega telefona in dodatne opreme glede na vaše potrebe. So dobro seznanjeni z najnovejšimi tehnologijami in trendi na področju mobilnih telefonov ter vam bodo nudili strokovno svetovanje in podporo. Poleg prodaje telefonov in dodatne opreme A1 trgovina v Globusu v Kranju ponuja tudi storitve mobilne telefonije, širokopasovnega interneta, televizije in drugih telekomunikacijskih storitev. Strankam so na voljo različni naročniški paketi, ki so prilagojeni individualnim potrebam in željam.

Telekomov center Kranj

Telekomov center v Kranju je specializirana trgovina, ki je del Telekoma Slovenije, vodilnega ponudnika telekomunikacijskih storitev v državi. Nahaja se na Koroški cesti 19, enem izmed najbolj priljubljenih nakupovalnih središč v mestu. Telekomov center Kranj je namenjen ponujanju različnih telekomunikacijskih izdelkov, storitev in dodatne opreme za telefone. V Telekomovem centru v Kranju boste našli široko ponudbo mobilnih telefonov različnih znamk, modelov in cenovnih razredov. Poleg tega ponujajo tudi dodatno opremo za telefone, kot so etuiji, zaščitna stekla, polnilniki, slušalke, držala in še več. Njihova ponudba je prilagojena različnim potrebam in zahtevam strank.

Poleg prodaje telefonov in tabličnih računalnikov ter dodatne opreme trgovina ponuja tudi storitve mobilne telefonije, širokopasovnega interneta, televizije in drugih telekomunikacijskih storitev. Na voljo so vam različni paketi in naročniški paketi, ki so prilagojeni vašim potrebam in željam.

Trgovine z dodatno opremo za telefone na obrobju Kranja

Big Bang Kranj

Big Bang trgovina v Kranju je priznana in dobro znana trgovska veriga, specializirana za prodajo elektronike, računalniške opreme, gospodinjskih aparatov in dodatne opreme za telefone. Nahaja se v sklopu centro STOP SHOP na naslovu Cesta Staneta Žagarja 71 v Kranju. Trgovina Big Bang v Kranju ponuja široko paleto izdelkov in storitev, ki zadovoljujejo različne potrebe strank. Na oddelku za telefone in dodatno opremo boste našli številne ovitke za telefone različnih blagovnih znamk in modelov. Če imate iPhone, Samsung ali Huawei, boste verjetno našli ovitek, ki ustreza vašemu okusu in zahtevam.

Poleg ovitkov Big Bang ponuja tudi druge vrste dodatne opreme za telefone, kot so zaščitna stekla, hitri polnilci za telefon, slušalke, Bluetooth zvočniki, nosilci za avto in še veliko več. Njihova ponudba je nenehno posodobljena, da sledi najnovejšim trendom in tehnološkim novostim na področju mobilnih telefonov. Osebje v trgovini Big Bang v Kranju je prijazno, usposobljeno in pripravljeno pomagati strankam pri izbiri pravega ovitka ali dodatne opreme za njihov telefon. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete nasvet, se obrnite na osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo. Big Bang trgovina v Kranju je znana po visoki kakovosti izdelkov, različnih cenovnih razredih ter širokem izboru in zadovoljstvu strank.

A1 Qlandia Kranj in A1 Supernova Kranj – Primskovo

Prodajalna A1 Qlandia Kranj se nahaja v bivši Qlandiji – sedaj imenovana Supernova Kranj. Poslovalnica A1 Supernova Kranj pa se nahaja v Supernovi na Primskovom (bivši Mercator center Primskovo). Obe poslovalnici sta del A1 Slovenija, vodilnega ponudnika telekomunikacijskih storitev v državi. Prav tako kot v Centru A1, lahko tudi tukaj kupite telefone različnih blagovnih znamk in modelov kot tudi dodatno opremo za telefone. Je pa res da je ponudba dodatne opreme v teh poslovalnicah občutno manjša, saj sta tudi poslovalnici veliko manjši. Vseeno pa lahko tukaj kupite osnovno zaščito za vse aktualne modele telefonov. Prav tako lahko v prodajalnici opravite kako drugo storitev mobilne telefonije, interneta, televizije in drugih telekomunikacijskih storitev, ki jih ponuja A1. Tudi v teh prodajalnah boste našli prijazne zaposlene, ki vam bodo pomagali in svetovali pri nakupu dodatne opreme in drugih storitev.

Preden pa se odpravite po nov ovitek, pa si je vredno prebrati, kakšni ovitki so na trgu. To pa si lahko preberete v naslednjem članku: Ovitek za telefon – kakšnega izbrati?

Telekom Slovenije Qlandia Kranj in Telekom Slovenije v Supernovi Kranj Primskovo

Prodajalna Telekom Slovenije Qlandia Kranj se nahaja v bivši Qlandiji – sedaj imenovana Supernova Kranj. Poslovalnica Telekom Slovenije Supernova Kranj pa se nahaja v Supernovi na Primskovom (bivši Mercator center Primskovo).

Obe poslovalnici sta del Telekoma Slovenije, enega izmed vodilnih ponudnikov telekomunikacijskih storitev pri nas. Tudi tukaj lahko kupite telefone različnih blagovnih znamk in modelov kot tudi dodatno opremo za telefone. Seveda je v teh poslovalnicah ponudba malo manjša kot v samem Telekomovem Centru, vendar boste načeloma lahko dobili osnovno zaščito za vaš telefon, vsaj ovitek in steklo za vse aktualne modele telefonov. Prav tako lahko v prodajalnici opravite storiteve kot so: naročniška razmerja, nakup telefona ali druge naprave, storitve interneta, televizije in drugih telekomunikacijskih storitev, ki jih ponuja Telekom Slovenije. Tudi v teh prodajalnah boste zagotovo našli prijazno osebje, ki vam bo pomagalo in svetovalo pri nakupu dodatne opreme, telefona ali drugih storitev.

Torej Kam po dodatno opremo za telefon?

Torej če ste v Kranju in potrebujete nekaj od dodatne opreme za telefon, potem imate več možnosti, odvisno od tega ali ste v centru mesta ali na obrobju mesta. Kam boste zavili pa je odvisno tudi od tega kaj potrebujete. Edina specializirana trgovina, ki prodaja večinoma samo dodatno opremo za telefon je Mobi Miška v centru Kranja v Globusu. Tam boste najverjetneje našli karkoli potrebujete za vaš telefon, tudi za bolj redke telefone in bolj neobičajne dodatke. Tako da če iščete trgovino v centru mesta, potem je najbolje da zavijete v Mobi Miško. Če pa ste na obrobju Kranja in nakupujete v enem izmed nakupovalnih centrov, pa boste najverjetneje zavili v katero od poslovalnic A1 ali Telekom. Tam boste verjetno dobili kaj od osnovne zaščite za vaš telefon, za kaj bolj specifičnega pa boste morda morali drugam. Ne glede na to, katero prodajalno izberete, je pomembno preveriti njihovo ponudbo, kakovost izdelkov, različne blagovne znamke ter tudi cene. Prav tako se je priporočljivo posvetiti različnim promocijam, ugodnostim ali akcijam, ki jih prodajalne ponujajo.

Preberite si še:

Kaj tvoj telefon potrebuje s seboj na počitnicah?

 

VIRI:

(1) – Google zemljevidi

(2) – A1

(3) – Telekom Slovenije

(4) – Telemach

(5) – Chameleon