Vse skrivnosti hujšanja

posted in: Zdravilni nasveti | 0
kako jemati msm
PREHRANSKA DOPOLNILA ZA VARNO HUJŠANJE! POGLEJ TU!

Msm je organska oblika žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih, tudi v našem telesu, kjer je poleg kalcija in fosforja, najpomembnejši mineral. S tem čudovitim mineralom lahko tudi hujšamo. A kako jemati msm, da posledično izgubimo tudi kakšen kilogram? Vse to in še več o mineralu lepote, si lahko preberete v nadaljevanju članka.

Kako jemati msm za pomoč pri hujšanju?

Žveplo je izredno pomembno pri vezivnem tkivu in v organizmu povezuje celice. Prav tako sodeluje pri transportu hranil in elektrolitov, ki so izrednega pomena za izgubo maščob. Če povzamemo, brez žvepla naše telo ne more proizvajati encimov, ki so potrebni za hujšanje! To nujno potrebno organsko žveplo pa na najlažji način dobimo z uživanjem minerala msm! To pa še zdaleč ni vse!

Dobro vemo, da pri hujšanju izgubimo tudi nekaj tekočine, ter z urinom, potom in blatom, tudi uspešno izločimo mnoge strupe, ki nimajo kaj početi v našem telesu. Torej je pri hujšanju izredno pomembno tudi razstrupljanje telesa! Za čiščenje telesa poznamo nekaj izredno učinkovitih prehranskih dopolnil!

Kakšen je pomen razstrupljanja telesa pri hujšanju?

Na prvem mestu je nenadomestljivi pegasti badelj, ki vsebuje učinkovino sylimarin, ki ima zmožnost, da jetra ščiti pred strupi iz okolja. Jetra se obnavljajo, a kljub temu moramo skrbno paziti na njih.

S pegastim badljem se bomo učinkovito in varno razstrupili, poleg razstrupljanja nas bo ščitil tudi pred vnetji, očistil črevesje in okrepil imunski sistem! Naslednje prehransko dopolnilo za razstrupljanje je msm prah, ki ima resnično mnoge blagodejne učinke na naše zdravje! Razstruplja jetra in cel organizem,  skrbi za močan imunski sistem in deluje protivnetno, protibakterijsko in protiglivično. (1)

Kako jemati msm in kakšne so še njegove prednosti?

Msm lahko jemljemo preventivno, za lepšo kožo in lase, za razstrupljanje ali poskušamo z njim shujšati. Običajno ga uživamo v prahu, ki ga enostavno vmešamo v tekočino. Najboljši učinek bomo dosegli, če msm jemljemo z napitki, ki vsebujejo naravni vitamin C! Uspešno se bori proti kronični bolečini, kar je izrednega pomena za ljudi, ki trpijo zaradi revmatičnih obolenj, artritisa ali športnih poškodb.

V tem članku vam želimo predstaviti predvsem prehranska dopolnila za hujšanje in za razstrupljanje, zato je seveda potrebno izpostaviti, zakaj je msm prah učinkovit pri hujšanju. Poleg tega, da organsko žveplo v msm sodeluje pri transportu hranil, elektrolitov in encimov, ki so potrebni za izgubo maščob, ima msm izredno vlogo tudi pri razstrupljanju!

Hujšanje brez razstrupljanja je skoraj nemogoče! Prav tako ne moremo hujšati, če imamo hude bolečine!

Kako sta povezana msm in spolno življenje?

Mineral msm poskrbi, da bolečine ponehajo, z rednim uživanjem pa nas bo tudi minila želja po sladkarijah, slanih prigrizkih in ostali predelani hrani, Zaradi visoke vsebnosti kvalitetnih beljakovin in klorofila v msm, bo naš organizem postal močnejši in vsa opravila bomo opravljali z več energije in moči. Ker bomo z rednim uživanjem msm pridobili več moči, koncentracije in bodo tudi možgani dobro delovali, se bo povečal tudi naš libido!

To pa pomeni boljše spolno življenje, posledično več akcije med rjuhami in več gibanja! Tudi tako se da izgubiti kakšen kilogram ali dva!

Izkušnje z uživanjem msm prahu pri napihnjenosti

Mineral msm izredno dobro vpliva na delovanje sluznic, da ostanejo čvrste in s tem odporne. Zdrave sluznice so pogoj, da se strupi iz njih normalno izločajo, hkrati pa se na zdrave sluznice ne morejo vezati paraziti!

Kaj ima to opraviti s hujšanjem in s tem kako jemati msm? Veliko, zelo veliko!

Debelost in napihnjenost, sta pogosto posledica nalaganja strupenih snovi, da raje sploh ne pomislimo, da imamo v našem črevesju kakšne parazite, kot so na primer črevesne gliste!

Kako jemati msm, da shujšamo in hkrati ohranimo lepo in čvrsto kožo?

Naslednja čudovita zadeva pri mineralu msm, je njegov vpliv na kožo, lase in nohte! Tudi če ga uživamo zato, ker želimo shujšati, ne moremo mimo dejstva, da se bo naša koža kljub hujšanju polepšala in zgladila! Običajno se po zaključenih shujševalnih dietah koža povesi in postane ohlapna, mišice pa so skoraj neuporabne, če nismo poleg stradanja, tudi telovadili!  A ne pri uživanju msm!

Ta čudoviti mineral si je prislužil izredno laskavi naziv! Pravimo mu mineral lepote, saj izredno dobro vpliva na kožo, lase in nohte! Msm prah je naravni vir organskega žvepla, ki naš organizem nujno potrebuje za proizvajanje keratina in kolagena.

Kako napravimo načrt za razstrupljanje pred hujšanjem?

Pogosto se nam zgodi, da kljub preverjenim dietam, telesni vadbi in odrekanju hrani, nikakor ne moremo shujšati. V tem primeru se moramo posvetovati s svojim zdravnikom, saj se mogoče vzroki za povečano težo, skrivajo kje drugje.

Preden se lotimo zahtevnega hujšanja, je izrednega pomena, da vsaj nekoliko razstrupimo telo. Še tako skrbno pripravljen načrt hujšanja, lahko ogrozi izpostavljenost strupom. Strokovnjaki za hujšanje nas sicer prepričujejo, da je za debelost kriv samo vnos kalorij, ki je večji kot jih pokurimo. To je seveda res, a mogoče ti strokovnjaki ne vedo, kako zelo je naše telo zakisano in zapolnjeno s strupi!

Ali poznamo nevarnost strupov in pesticidov v hrani?

Verjetno ne razmišljamo veliko o tem, kakšno hrano jemo, a žal pogosto zaužijemo hrano, ki je polna strupov, ki so jim dajali živalim za hitrejše pridobivanje teže. Raziskave so žal pokazale, da lahko ima meso živali, ki je dobivalo takšne strupe, tudi pri ljudeh enak učinek. To pomeni, da se po takšni hrani enostavno še bolj redimo.

V zadnjem času je nadzor nad krmo živali bolj poostren, a strupi se v telesu lahko nabirajo desetletja. Mi pa seveda ne vemo čisto točno, kaj smo jedli pred desetimi ali več leti. Še bolj zaskrbljujoči som podatki, da se mnogi strupi skrivajo v pesticidih in so skoncentrirani v hrani, ki jo najpogosteje uporabljamo pri shujševalnih dietah.

Mnogo sveže zelenjave in sadje, ki jih kupimo v velikih trgovskih centrih, je pogosto polna strupov, ali pa je že popolnoma brez hranil, ker je prepotovala polovico sveta!

Katere zaviralce kurjenja maščob še poznamo?

Poleg strupov iz okolja in hrane, v telo vnašamo še mnoge druge strupe, ki sicer niso tako škodljivi, a vseeno vplivajo na kurjenje maščob. Takšni razmeroma neškodljivi strupi sta alkohol in nikotin.  Uničujeta pomembne hranilne snovi, ki jih telo potrebuje za uničevanje maščob.

Tukaj pridejo na vrsto antioksidanti! Raziskave so pokazale, da ima kar 58% žensk, ki imajo preveliko telesno težo, pomanjkanje vitamina C in kalcija! Prav tako je pri ljudeh z povišano telesno težo pogosto opaziti pomanjkanje vitamina E, kar je posledica kopičenja strupov v telesu! Torej moramo vsekakor pred hujšanjem telo razstrupiti in mu omogočiti, da brez težav iz hranil vsrkava vsa hranila,  vitamine in minerale, ki jih potrebuje!

Učinkovito se lahko razstrupimo z mineralom msm, ki ima še  mnoge druge blagodejne učinke na naše telo!

Uporabljeno besedilo: Kako jemati msm