Zdravi recepti

Zdravi recepti

Zdravi recepti so pri shujševalnih dietah nujno potrebni! Ko se lotimo hujšanja, se nam življenje precej spremeni. Verjetno bomo spremenili način življenja, kar pomeni, da bo na naši krožnikih zdrava prehrana, sveža, lokalno pridelana, ki bo vsebovala ravno prav hranilnih snovi.

Moja spletna stran Futr.si je namenjena hujšanju in nasvetom, kako se hujšanja lotiti. Na vse možne načine…S telovadbo, dietami, preračunavanjem kalorij in še in še. A še vedno je pri hujšanju na prvem mestu hrana! Manj hrane, seveda…a še vedno hrana. ( 1. 2. 3. )

 

Zdravi recepti malo drugače

Odločila sem se, da na strani zdravi recepti, predstavim recepte, ki so malce drugačni. Recepti za diete za hujšanje, vegetarijanski recepti, veganski recepti, recepti za kosilo, recepti za torte in poceni recepti.

Našli boste tudi nasvete, kako pravilno združevati živila, kako v recepte vključiti superživila in kako izbrati hrano, ki vsebuje dovolj mineralov, vitaminov, vlaknin, maščob, ogljikovih hidratov in še mnogo drugega, kar potrebujemo za normalno delovanje našega organizma.

Pa mogoče recepti iz divje hrane...pa še kaj posebnega!

Recepti za ločevalno dieto in poceni recepti

Ni važno, kako se lotimo hujšanja, prav tako ni važno zakaj! To je naša odločitev, običajno se hujšanja lotimo zaradi videza, pogosto tudi zaradi zdravja. V zadnjem času so najbolj popularne ločevalne diete, lchf prehranjevanje in podobne zdrave diete. Ni važno katere se bomo lotili, važno je, da uporabimo zdravo in neoporečno hrano.

Zato si lahko med zdravimi recepti ogledate tudi nasvete, katera olja uporabiti pri kuhanju, v katerih živilih najdemo omega 3 maščobe in tudi kako skuhati poceni, okusen in hkrati zdrav obrok.

 

Poceni recepti – okusni recepti – zdravi recepti

Ko iščemo recepte, imamo resnično veliko izbiro! Knjige, neskončne spletne strani, revije, televizijske oddaje! Ko da se nam je čisto zmešalo in želimo samo še kuhati in kuhati!

Ampak ali imamo resnično tudi denar za vse te čudovite recepte? Vsaka gospodinja dobro ve, koliko stane hrana. Kako si razbijamo glavo, kaj skuhati? Kaj za kosilo, kaj za večerjo? Dan za dnem, vsaki dan, iz tedna v teden. Brez da se ponavljamo in da naši obroki ne postanejo enolični. 

 

Ker že dolga leta kuham in razmišljam kako skuhati zdrave in privlačne obroke, sem veliko raziskovala in prišla do zelo pametnega zaključka!

Nič drame!  Manj je več, domače, lokalno in sezonsko! Deluje! 

Vabim vas, da se mi pridružite pri iskanju poceni, okusnih in zdravih receptov, kjer bo veliko zgodovine in nostalgije po starih časih!

 

Show Buttons
Hide Buttons