Futr.si

Kako hitro shujšati s pomočjo spolnosti?

Ste opazili da je prišla pomlad? Narava se prebuja, odela se je v bele cvetove, trava je spet zelena in sonce je pregnalo hlad zime. Počasi bomo odvrgli plašče in kape, kmalu bomo pokazali gole roke, sčasoma tudi noge. Toda joj! Kaj se je nabralo čez zimo na naših ritkah in belih nogah? Obročki okoli pasu in mlahave roke? Na pomoč! Kako hitro shujšati? Verjetno že iz izkušenj veste, da ste se spet prepozno spravili telovaditi in paziti na hrano, zato bo treba sedaj pohiteti z kakšno super hitro dieto za hujšanje. Lahko pa se hujšanja lotite tudi malo drugače! Kaj pa to? Kako hitro shujšati s pomočjo spolnosti?

Kako vpliva na težo mlada ljubezen in spolnost – ali  kako hitro shujšati s pomočjo spolnosti

Kako hitro shujšati? Nagradno vprašanje, kaj mislite? Se še spomnite, ko ste bili še v mlajših letih, polni energije in strašnih načrtov za prihodnost?

Prav gotovo vam misli odtavajo v tiste čase, ko na cestah opazite mlade pare, zaljubljene in cvetoče. Seveda se sedaj sprašujete, kaj imajo zaljubljeni pari z hujšanjem?

Veliko, res veliko! Tudi če ste že v letih, ko romance ne zganjate več po parkih in zadnjih sedežih avtomobilov, ste še vedno lahko zaljubljeni in še vedno lahko zapeljete svojega partnerja.

Potrudite se ponovno omrežiti svojega dragega (ali drago!), mečkajta se, lubčkajta in se pogosto odpravite med rjuhe! Zakaj si ne bi namesto obilnega zajtrka privoščila raje dober sex!

Če boste to navado obdržali in zraven popili veliko vode in pazili na prehrano, se bodo kilogramčki kar topili! Združite prijetno z koristnim, ne bo vam žal, vaš zakon pa bo na  novo zaživel!

Kako pa kaj hujšanje v meni?

Ko pridejo ženske v obdobje, ko se hormonom zmeša, se ponavadi spremeni tudi postava in obseg pasu, naberejo se odvečni kilogrami.

Seveda morate najprej poskrbeti za uravnovešeno prehrano, dovolj gibanja, skrbno morate skrbeti za svojo telo, za kožo, lase in nohte.

Poskrbite da užijete dovolj vitaminov in  kalcija, saj kosti postanejo krhke in nevarno je, da si kaj polomite. Ko ste v meni je težje ohranjati telesno težo in prav gotovo, bi se rade shujšale.

Nasvet za skok med rjuhe je tudi v meni dobrodošel, saj se v letih, ki ste jih preživele s partnerjem, lahko odnos malo ohladi in preide v rutino.

Zato si naberite energije z pravilno prehrano in telovadbo, potem pa svojega moža zopet zvabite v romantične vode. Videle boste, da se bo teža normalizirala, vaša koža pa bo zopet cvetoča!

Kakšno rekreacijo si boste izbrali pri hujšanju?

Kadar začne debelost vplivati na kakovost vašega življenja, se seveda začnete spraševati: Kako hitro shujšati?

Žal ponavadi hitre shujševalne diete ne prinesejo kaj dobrega, kakšen kilogram se že pozna,  ker izgubite veliko vode, ampak z vodo izgubljate tudi pomembne elektrolite in vitamine. Vendar je pri hujšanju pomembno tudi to, da ohranite lepe in napete mišice!

Zato se poleg zdrave hrane in primerne diete odpravite na rekreacijo. Preženite utrujenost!  Tudi tukaj se povežite s svojim partnerjem, pojdita skupaj na lahkoten sprehod, tek ali kolesarit.

Pojdita plavat in v savno, nadenita si rolerje ali pohodne čevlje. Doma si v kakšen prazen kot postavite sobno kolo ali kakšno enostavno fitnes napravo! Spremenite svoj stil življenja in s tem spremenite sebe! Veliko uspehov! (A) (B) 

Uporabljeno besedilo v članku: Kako hitro shujšati s pomočjo spolnosti